By: mama aida kl

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 29-Oct-2008 16:52 Email | Share | | Bookmark
Satu hari di hari Minggu

Inilah aktiviti kami pagi minggu tu...lam kul 10 pagi gitu mama bawak aida n aqiel p swimming pool kat umah...saje je mama peram tak bagi depa mandi dulu sbb nak bg mereka berendam kat pool tu..hu hu hu mama bawak pagi2 sbb besanya takdak org waktu tu, so bleh lah kami berendam puas2 n mama pun bleh lah jadik badak berendam sekejap...pulun habih ahhhh

seronok bkn main dak aida tu whilst aqiel a bit takut2 sebab before this mama tak pernah bagi dia berendam kat pool tuh....maklum le aqiel tu fragile skit...mudah no kena flu..tp since umo dia dah setahun maka mama pun rase wajarlah mama mendedahkan aqiel pada sukan renang nih...bagus tuh dak aqiel oi untuk menguatkan otot2 kaki....lg pun aqil kan takleh jalan lg, so kira terapi untuk aqil la ni , biar dia cepat jln skit...hi hi hi jng mare aqil......


Gaya lentok atlit renang berirama


Aqiel yg cuba memboloskan diri..saje je tak bkk baju dia..konon takut dia sejuk..kui kui kui


ishhhhh asyik nak melarikan diri jer dak aqiel ni


Tolong..tolong bebaskan saya..saya tak bersalah


Wednesday, 22-Oct-2008 03:01 Email | Share | | Bookmark
Jamuan Raya FarmaC

 
 
TIBE
21 Oktober 2008
12.00 p.m- 2.00 p.m



Mereka2 yg diatas adalah student master di fakulti kami ini.Depalah yg memenuhkan ruang dan menjadi tukang tapau pada hari tersebut......aku pun tumpang sekaki hi hi hi..Tq



Beliau yg diatas adalah official photographer for the day..saje je saye besarkan gambanya itu cos i think i owe her something...WINK WINK WINK




Tuesday, 21-Oct-2008 16:47 Email | Share | | Bookmark
Imbasan AF dan MAA

princess jadian
elehh pasan arr budak nih
kakak n adik
View all 7 photos...



Hi hi hi cam gempak je bunyi tajuk tu kan? walhal Af dah lama pun abis....Akceli AF tu untuk Aida Farzana n MAA is for Muhammad Aqiel Ahza....What happen yesterday?...nothing much...besa besa jer ...senario biasa kami bertiga kat umah ni.....

Balik keje cam besa arr, aku lepak ngan budak berdua tu....layan depa main sambil sesekali tangan aku n mata aku layan internet...tp yg menarik skit sbb MAA dah pandai marah2 n mengamuk.asal je aida kacau mainan dia atau peluk2 nak angkat dia mule le dia ngamuk2 sambail pukul2 lantai n tojang2 kan kaki dia...ayarkkk garang juge anak jantan aku ni walhal b4 this dia ni sopan santun orgnya...to tell u all, itu ari aku bwak aqiel for check up n paediatrician kat pusrawi advise aku untuk bawak aqiel p check kat hearing centre cos aqiel cam slow skit dia nye development....Umonya dah setahun tp x leh jln n communicate lg...kalau suh amik or ckp ngan dia about sumthing dia wat donno jer....hopefully nothing serius happen to my little prince charming...Amin

Berbalik pada imbasan semalam...lam kul 6.30 ptg baru aku masak untuk bukak puasa..Menunya?...spagetti...Yummy abis satu kuali aku mkn...lepas maghrib aku sambung lepak ngan buddies aku tu..then laki aku call but aku refused to talk, aku suh AF jer yg ckp, majuk le kunun...pastu AF buat aksi drama swasta..dia nangis bkn main kuat lg sbb aku x nak ckp ngan papa dia..pastu siap cakap sakit lg kat papa dia..."papa...Aida sakit...."runtun gak aku tgk aksi aida tu tp aku tahan jer le...laki aku ingat aku cubit dia gaknya...mana ade,,,tak men ar cubit2 anak ni.Pas dia abis cakap ngan papa dia , aku tanya aida, "Aida sakit kat mana'. Dia pun jawab, "aida sakit kepala tau,aida pusing kepala pastu pala sakit", sambil mendemokan kejadian dia memusingkan kapla itu....so aku agak lehernye tergeliat le tu waktu pusin kapla.....sian anak dara aku tu....

Lepas tidokan MAA aku sambung bertenet, tp tak chat pun ngan laki ku,,,majuk lg tp si dia x pujuk pun aku..huh ...tngh bertenet tu, aku dengar lg AF duk bertanya, Ma..Papa mana..hmmmmmm dah bapa puluh kali aku dengar soklan tu N the answer still the same," papa work sayang...senyap sekejap then bunyik lg, "nape papa balik lambat".......hmmmmm kene menjawab lg..ni le nasib kami kaum kerabat org minyak yg ditinggalkan..tp aku tau laki ku itu berkorban demi bangsa agama dan negara...chaiyok chaiyok go papa go...Bak kata Hassan Merican semasa kenaikan harga minyak dulu,,"staf P******* berkorban tinggalkan anak isteri bekerja di tengah laut, tp bila harga minyak naik mereka ttp kena bantai n d salahkan"..walhal perasan anak bini org minyak tu x sapa yg tau...

lepas dah puas merapu AF pun tertido n aku bangun untuk kemas umah n prep untuk p keje esok...dah siap kemas sema aku baru mandi (hi hi hi ni hobi aku mandi b4 sleep)...pas mandi pekene nescafe secawan dan here i am.....mengetuk ngetuk papan kekunci ini n endingnya???? gud nite all aku nak tido daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.




Saturday, 9-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Konvokesyen Machu



Prof. Aqiel Ahza


Monday, 29-May-2006 01:49 Email | Share | | Bookmark
Besday Aida Farzana...29 May 2006

Kek Aida..pilihan Aunties kot...jgn mareeee ye aunties
Besday gerl...keesokkan harinya
ape yang busyuk ni ... mama
View all 8 photos...
Actually sambutan besday Aida yang pertama takdelah happening sangat sbb kami just balik dari bercuti di langkawi.Kami celebrate besday Aida kat umah Auntie Na di bandar baru Perda.Malangnya waktu kami duk sebuk prepare makan2, dia lak tidur .Mungkin dia penat agaknya sbb sehari suntuk meronda2 jer kerjanya.Lagipun kami celebrate besday dia waktu malam....sudahnya Aida tiup lilin dalam keadaan mata terpejam....sian anak mama.Tapi gambar tiup lilin tu takde sbb papa shoot video cam.

So... to Aida, mama janji for the next besday kita buat proper skit yer.....Hopefully papa setuju ngan idea mama


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net